Skip to content

We zoeken uitvoerende vrijwilligers, maar daarnaast hebben we ook jouw input in het bestuur nodig. Het valt ons namelijk op dat iedereen op een andere manier ziek is en het is daarom belangrijk dat ook jouw stem gehoord wordt. Hoe meer stemmen we horen en hebben, hoe completer het beeld van CNO-SCCH. Dit is belangrijk voor ons als vereniging, maar ook om te communiceren naar zorgprofessionals.

Maar, we hebben niet alleen je stem nodig, maar ook je hulp! Vele handen maken licht werk. Welke talenten heb jij die je kunt inzetten voor de vereniging? Ben jij financieel sterk of goed met cijfers? Kom onze administratie ondersteunen. Heb jij organisatietalent in je? Versterk ons in de werkgroep ledendagen. Heb jij kritische ogen? Help ons de website na te lezen on zo up-to-date te houden. Denk je graag mee over de toekomst van de vereniging? Zie jij een mooi project voor je? Of schrijf jij graag? Wat je talent ook is, er is een plekje voor jou. Kom jij ons helpen?

Voor ons is alle hulp welkom. En wat je doet is natuurlijk af te stemmen op jouw situatie en je kunt ons zo lang of kort ondersteunen als je wilt. Als vereniging snappen wij als geen ander dat er ook mindere dagen zijn en dan vangen we elkaar op. Wil je wel iets proberen, maar weet je niet zeker of het je lukt? Dan kan je het altijd voor een korte tijd proberen, of je op een afgebakende taak richten. En als we een groter clubje vrijwilligers hebben is alles zo gepiept. Laat van je horen via info@cno-scch.nl!

Back To Top