Ga naar hoofdinhoud

Het is een mooie dag in april, Maanden zijn we bezig geweest met de voorbereidingen van het programma voor de Ledendag en vandaag valt alles op zijn plaats.

Aanwezige leden kregen inzicht in de laatste onderzoeken. Nu hoor ik jullie denken: vertel dit dan ook tegen ons als lezer. Het daadwerkelijk publiceren op openbare kanalen kan echter pas zodra bepaalde stadia bereikt zijn. Op de Ledendag krijg je het nieuws dus altijd als eerste.

Daarnaast kregen we mooie feedback van leden: “De vereniging is de afgelopen jaren professioneel geworden en staat als een huis”. Professionals waren dankbaar voor de ondersteuning die de vereniging biedt bij onderzoek, onze rol als aanspreekpunt voor vragen van patiënten en dat we hen helpen bij het deelnemen aan onderzoeken.

Ook hebben we tijdens de Ledendag een promotiefilm laten maken. Wij zijn dankbaar voor de hulp die we van leden, betrokkenen en professionals hebben gekregen. Verspreid deze promotiefilm voor ons, ver in uw netwerk. Het is nog geen 5 voor 12m maar die tijd komt wel kruipend dichterbij.

Voor nu zijn we een financieel gezonde vereniging met ambitie en genoeg plannen voor de komende jaren. Maar om die waar te maken kunnen wij als tweekoppig bestuur alle hulp gebruiken, in een commissie of bij het bestuur.

Dus ben je betrokken bij een chronische aandoening als CNO-SCCH en vind je het
leuk om daarover gesprekken te voeren met het huidige bestuur en betrokken professionals, meld je dan aan. Wij staan klaar voor een goed, eerlijk, maar vooral gezellig gesprek.

Back To Top