Skip to content

Voorpagina huisartsenbrochure

De nieuwe huisartsenbrochure is inmiddels een feit. Eerder dit jaar hebben wij al hierover al een mail gestuurd, maar hoe kun je de brochure nou het beste bespreken met je huisarts? Wij geven je graag wat tips.

Een huisarts heeft vaak geen tot weinig kennis over CNO-SCCH. Daarvoor ziet hij of zij te weinig mensen met deze aandoening. De huisarts speelt echter wel een belangrijke rol in de zorg die je ontvangt, zeker ook bij klachten die niet veroorzaakt worden door CNO-SCCH maar er mogelijk wel door beïnvloed worden.

Het is daarom belangrijk dat je huisarts wel zo goed mogelijk op de hoogte is van de impact van CNO-SCCH op je gezondheid en leven. Daarom kan het een goed idee zijn om onze huisartsenbrochure mee te nemen. 

Het is daarbij belangrijk om bewust tijd hiervoor in te ruimen tijdens het consult. Kom je ook voor een andere klacht, maak dan een dubbele tijdsafspraak. Of maak je afspraak eventueel via een online afspraaksysteem en geef hierbij bewust aan dat je de huisartsenbrochure wilt overhandigen. Reserveer je tijd en kondig het doel van je afspraak aan.

De huisartsenbrochure kun je hier vinden.

Back To Top