Ga naar hoofdinhoud

Begin dit jaar ben ik in contact gekomen met Waterstof Therapie. Mijn man kreeg de tip dat er een betaalbaar apparaat ontwikkeld was dat ontstekingsremmend zou werken. Wij hadden er nog nooit van gehoord, dus waren wat sceptisch, maar omdat ik in een erg slechte periode zat was ik al blij met de gedachte dat er überhaupt nog een kans op verbetering was!

Ik had een jaar vol opvlammingen achter de rug, waarbij de ene ontsteking na de andere kwam. Zo ging het van mijn borstbeen rechts, naar sleutelbeen links en van een rib naar een ruggewervel. Het was een opeenvolging van opvlammingen waar nog maar 1 a 1,5 week tussenzat voordat het opnieuw begon. Ik was ten einde raad, deed geen oog meer dicht en slikte de maximale dosering diclofenac met paracetamol en als het echt niet meer dragelijk was ook periodes oxycodon.

Onder het mom van ‘baat het niet dan schaadt het niet’, ben ik gestart met een gratis proefperiode waterstoftherapie. Het eerste wat ik merkte was dat ik direct beter ging slapen. Dit zorgde er natuurlijk voor dat ik me ook overdag fitter ging voelen en ik kreeg meer energie. Vervolgens kwamen mijn darmen op gang, die door alle medicijnen helemaal van slag waren. Sindsdien is mijn stoelgang weer volledig normaal. De pijn in mijn botten nam niet direct af, maar veranderde van soort pijn. Het werd even een soort kriebelend en brandend gevoel over het hele gebied wat na een aantal dagen wegtrok. Hierna was ik een aantal weken volledig pijnvrij.. een verademing!!

Waterstof Inhalerings Therapie

Door het waterstofinhaleringapparaat wordt een hoog energetisch mengsel van waterstofgas, zuurstofgas en waterdamp, ook wel bekend als Brown’s gas, gemaakt. Dit Brown’s gas is het beste antioxidant dat er bestaat. Het waterstofmolecuul is zo klein dat het makkelijk alle weefsels in gaat en daar effectief is. Het hydrateert de cellen en geeft energie. Het werkt ontstekingsremmend en beschermend voor de cellen en weefsels. Omdat het lichaam energie krijgt van waterstof, betekent het gebruik een boost voor het immuunsysteem en voor de gezondheid!

Helaas is het geen tovermiddel dat de ziekte volledig uitroeit. In de afgelopen 4 a 5 maanden heb ik toch 3 opvlammingen gehad, maar de pijn is minder heftig en tot nu toe dragelijk met alleen diclofenac. De ontsteking zet voor mijn gevoel minder sterk door en trok tot dusver na 1 a 1,5 week weer weg. Ik durfde er eigenlijk niet eens meer op te hopen dat er nog iets zou zijn dat kon helpen, laat staan met iets dat geen bijwerkingen heeft. De apd-infusen sloegen niet meer aan en tnf-alfa-remmers stonden ook niet bepaald op mijn verlanglijstje…

Ik heb de waterstoftherapie rustig opgebouwd van 5 minuten per dag naar 2 a 3 keer een half uur per dag. Inmiddels zie ik dit ook als een fijn rustmoment op de dag om even te ontspannen. Natuurlijk kun je tijdens dat half uur ook op de computer werken of iets anders doen. Het heeft even geduurd voordat ik dit met jullie wilde delen, want ik dacht ‘eerst zien, dan geloven’… Nu ik zeker weet dat het effect heeft, hoop ik dat het ook jullie kan gaan helpen!

Voor meer informatie, verhelderende artikelen en de gratis proefperiode kun je kijken op www.h2booster.com.

Back To Top